لباس عمده از کجا بخرم؟ اگر چنین سوالی در ذهنتان است پس تازه می خواهید وارد این کسب و کار شوید، گشت و گذار در بازارهای بزرگ پوشاک برای تامین جنس بوتیک و یا فروشگاه کار راحتی نیست،
در ابتدا می بایست به این سوال پاسخ دهید که مشتریانتان از چه قشری هستند؟ مشتریانتان لباس درجه یک، دو و یا سه را می خواهند؟
حال که به این دو سوال پاسخ دادید کار راحت می شود، شما به راحتی می توانید از ویترین هر پخش کننده لباس متوجه شوید که آیا محصول مورد نظر شما را می تواند تامین کند و یا خیر.
بازار بزرگ تهران
بازار بزرگ تهران و یا اصطلاحا بازار پانزده خرداد توان تامین لباس مردانه، زنانه و بچه گانه شما را دارد.
کیفیت پوشاک عرضه شده در این بازار متوسط رو به پایین است و پوشاک با کیفیت بالا را به ندرت می توانید بیابید.
مقصود از کیفیت ، کیفیت پارچه، کیفیت طراحی لباس و کیفیت دوخت است.
پاساژ رضا
غالب محصولات عرضه شده در این پاساژ شامل: شومیز، شلوار، شال و روسری می باشد و برخی مغازه داران نیز لباس مجلسی و مانتو نیز عرضه می کنند.
مجتمع تجاری دلگشا
این مجتمع نیز مختص تک فروشی است، ولی از آنجا که بخش بزرگی از مغازه داران تولید کننده هستند، شما می توانید خرید عمده نیز داشته باشید.
سرای ملی
طبقات منفی این پاساژ متعلق به خرید و فروش شلوار عمده است، طبقات همکف و اول مختص پوشاک بانوان است که انواع تاپ، تیشرت، شومیز و تونیک را می توان در این طبقات یافت، و طبقه آخر نیز مختص فروش عمده پوشاک آقایان است که تقریبا تنوع بالایی دارند.
سرای پارسیان
طبقات منفی این پاساژ نیز مختص فروش شلوار زنانه به صورت عمده است و خرید و فروش شلوار جین نیز به وفور در این طبقات صورت می گیرد. طبقات همکف و مثبت این پاساژ نیز به فروش شومیز و تونیک و مانتو اختصاص دارد.
بازار ملل
لباس زنانه و بچه گانه عمده لوکس را از کجا بخرم؟
در کلانشهر تهران دو خیابان اصلی برای خرید عمده لباس لوکس موجود است، یکی خیابان فلسطین جنوبی و دومی خیابان جمهوری است.
از جمله مراکز مهم خرید و برندهای مطرح این دو خیابان عبارت اند از :
پاساژ شانزلیزه
پوشاک فرد ممتاز
ویستور
پوشاک تنپوش
پوشاک ال سون
پوشاک تهران پخش
گروه تولیدی دلفین
شهرهای بزرگ دیگری مثل : شیراز، اصفهان و مشهد نیز کم و بیش به تولید و پخش پوشاک فعال هستند، ولی همانطور که می دانید حجم بزرگ تولید و فروش پوشاک در اختیار پایتخت است.
بازار ملل بازار پانزده خرداد
همانطور که می دانید ترکیه به دلیل همجواری با کشور ما و همچنین تولید پوشاک با کیفیت، محصولاتش در بازار ما جا باز کرده است، خرید لباس ترک به صورت عمده و به طور کلی واردات پوشاک از سال 2017 به کشور ممنوع شده است و هدف حمایت از تولید پوشاک داخلی است، ولی کماکان در بازار، لباس وارداتی را می بینیم که برای خرید و فروش آنها می بایست با احتیاط رفتار کرد.
منبع: ایلنا