شخصیت مشکی‌پوش‌ها را بهتر بشناسید

جامه پوش: وقتی از رنگ مشکی استفاده می‌کنیم باعث می‌شود مردم فکر کنند که شما فردی موفق، هدفمند، بلندپرواز و حساس هستید، افرادی که رنگ مشکی را می‌پوشند افرادی به شدت عاطفی هستند، ولی به خوبی قادرند احساسات خود را پنهان کنند.

افراد در زندگی خود علایق و سلایق خاصی دارند که می توان بر اساس این علایق نوع نگرش و حتی شخصیت آن ها را بررسی کرد شخصیت مشکی پوش ها نیز مثل بیشتر انسان ها متفاوت است و حتی ممکن است افرادی که به این رنگ تمایل دارند علایق خاصی داشته باشند.

می توان افراد را بر اساس رنگ هایی که دوست دارند و برای خود انتخاب می کنند شخصیت شناسی کرد که چگونه شخصیتی دارند و چگونه فردی هستند.

رنگ‌ها پیام‌های مختلفی دارند و انتخاب همیشگی یک رنگ از لایه‌های پنهانی شخصیت ما خبر می‌دهد. در صورتی‌که خودتان یا یکی از اطرافیان نسبت به انتخاب رنگ مشکی تمایل نشان می‌دهد و بیشتر مواقع او را مشکی‌پوش می‌بینید همین جا فرصت خوبی است تا بعضی از ابعاد شخصیتی او را بهتر بشناسید.

١. جرأت و اعتماد: آن‌ها در اغلب موارد از ظاهر خود مطمئن هستند و نیازی به جذب کردن دیگران و تفاخر ندارند. مصمم هستند و با اعتماد به نفس و در کل شیک به نظر میرسند.

٢. بی‌احساس و پیچیده: افرادی که به رنگ مشکی زیاد علاقه دارند، به احساسات و عواطف توجه نمی‌کنند و ممکن است از نظر شخصیتی پیچیده به نظر برسند. درنتیجه ممکن است دیگران هنگام نشست و برخاست با آنها احساس خوبی نداشته باشند. دوستداران مشکی نمی‌توانند به سادگی اعتماد طرف مقابل را جلب کنند، از این رو ممکن است دوستان صمیمی زیادی نداشته باشند.

از سوی دیگر انتظار نداشته باشید که سیاه‌پوشان افرادی رمانتیک باشند. این افراد کمتر رمانتیک هستند و بیشتر اوقات با بخش جدی زندگی‌شان همزیستی دارند.

مانیفست زندگی مشکی‌پوشان دوری و دوستی است و در هر شرایطی فاصله‌شان را از دیگران حفظ می‌کنند. عواطف و احساسات شخص مشکی‌پوش به او اجازه نمی‌دهد به دیگران زیاد نزدیک شود و یک دیوار حائل بین او و سایرین وجود دارد. رفتارهای غیر دوستانه در میان طرفداران رنگ مشکی دیده می‌شود و کمتر نسبت به برقراری ارتباط صمیمی دو طرفه تمایل دارند.

٣. پیشرو: اگر برای بیشتر روز‌ها ازاین رنگ استفاده می‌کنید، باید گفت که انگیزه‌های درونی قدرتمندی شما را احاطه کرده که شما را به سمت تحقق آن‌ها می‌کشاند.

٤. تلاش برای حمایت از خود: روانشناسان عقیده دارند افرادی که و لباس‌هایی بارنگ مشکی به تن دارند، همواره تمایل دارند احساسات خود را پنهان کرده و فاصله‌ای میان خود ودیگران ایجاد کنند تا کسی ضعف و فروپاشی درونی آن‌ها را احساس نکند.

این احتمال وجود دارد که علاقه به رنگ مشکی از یک منفی‌نگری درونی خبر دهد. افرادی که همیشه سراغ رنگ مشکی می‌روند، احتمالا نیمه خالی لیوان در زندگی‌شان پررنگ‌تر است و نسبت به داشتن افکار منفی گرایش دارند. شاید هم به دلیل گذراندن یک دوره سخت در زندگی- مانند غم از دست دادن عزیزان، بیماری و سوگواری- دچار این انتخاب شده باشند تا به کمک رنگ مشکی احساسات درونی‌شان را ترمیم کنند و این رنگ مرهمی بر زخم‌های آشکار و پنهانی آنها باشد.

روانشناسی رنگ‌ها می‌گوید که بعضی از افراد با انتخاب مشکی از احساسات خودشان مراقبت می‌کنند. در واقع مشکی حائلی بین دنیای بیرونی و درونی فرد است و به او کمک می‌کند به آرامش درونی برسد، احساسات و عواطفش را کمتر با دیگران در میان بگذارد و کمبود اعتماد به نفس یا سایر بخش‌های آسیب‌پذیر روحی را پشت مشکی پنهان کند.

٥.قدرت طلب: اگر به پوشیدن لباس‌های اجتماعی علاقه‌مند هستید، پرستیژ اجتماعی و قدرت برای شما مهم است. فردی مستقل هستید که بیشتر مواقع تصمیم آخر را خودتان می‌گیرید و دل‌تان می‌خواهد روی پای خودتان بایستید، زندگی را به تنهایی اداره کنید و از پس موقعیت‌های دشوار زندگی بر آیید. با این وجود گاهی اوقات محافظه‌کار می‌شوید و به دلیل حفظ شرایط و از دست ندادن قدرت، آهسته و آرام پیش می‌روید.

٦. جدیت: علاقه‌مندان به این رنگ، تمایل شدیدی به جدیت به صورت خاص و عام دارند و همیشه دوست دارند موفق شوند و کار‌ها را به سرانجام برسانند. با وجود این، این قبیل افراد به سختی خودرا می‌بخشند و به سختی از زندگی لذت می برند، یک مشکی‌پوش بیشتر مواقع خیلی جدی است و از داشتن این شخصیت لذت می‌برد. با این وجود گاهی اوقات مشکی بیش از حد برای مشکی‌پوشان خوشایند نیست. درصورتی‌که اگر کمی رنگ متفاوت هم به محیط زندگی و لباس‌های‌شان راه دهند خشونت‌شان کاهش می‌یابد و شادی بیشتری را تجربه می‌کنند.

٧. استقلال طلبی: آن‌ها فردی مستقل هستند که به دست‌اورد‌ها و فعالیت‌های خود افتخار می‌کنند، لجباز هستند و دوست ندارند از کسی کمک بخواهند و اصلا علاقه‌ای به سلطه‌گری ندارند.

٨. درون‌گرا و محافظه‌کار: افراد درون گرا برای اینکه دیگران از درونیات آن‌ها باخبر نشوند، از این رنگ استفاده می‌کنند.

البته شایان ذکر است که این سخنان زیر بنای علمی ندارند و تنها برگرفته از نظریات شخصی است.

9 ـ نوجوانان علاقه مند به مشکی: بعضی از نوجوانان ناگهان به رنگ مشکی علاقه‌مند می‌شوند و در همه بخش‌های زندگی‌شان ردپایی از مشکی را می‌بینید. ماهیت دوران نوجوانی این است که فرد می‌خواهد هویت خود را پیدا کند و شاید رنگ‌هایی را برگزیند که دیگران آنها را طرد می‌کنند یا برای‌شان مقبول نیست. در واقع ممکن است نوجوان در پاسخ به مخالفت اطرافیان به سمت این رنگ جذب شود و انتخاب رنگی که مورد قبول والدین نیست، برایش جذاب باشد.

به هر حال روانشناسان به والدین توصیه می‌کنند که اگر متوجه شدند فرزندشان به‌طور افراطی به مشکی علاقه دارد، نگران نشوند و او را از رنگ مورد علاقه‌اش منع نکنند. شاید این افراد مایل باشند علیه سنت‌ها و فرهنگ رایج خانواده رفتار کنند و شنا برخلاف جهت آب را ترجیح دهند. مشاهده این رفتار از یک نوجوان یا جوان مشکی‌پوش بعید نیست و انتظار می‌رود مشکی‌پوش چنین رفتاری را از خودش بروز دهد.

افرادی که مشکی دوست دارند با داشتن رنگ مورد علاقه‌شان در قالب پوشاک، دکوراسیون، اتومبیل و… به آرامش می‌رسند. بعضی وقت‌ها با انتخاب رنگ مشکی از دنیای واقعی فاصله می‌گیرند و در افکار انتزاعی فرو‌می‌روند.

 

افراد رمانتیکافکار انتزاعیخبر طراحی و مدشخصیت مشکی پوش هامشکی پوش