تولید پوشاک با طراحی و دوخت ایرانی

جامه پوش: پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان قم با اشاره به اینکه تصمیم دارم که در آینده در منطقه‌ای اطراف قم که چند روستا به آن دسترسی دارد برای زنان روستایی ایجاد اشتغال کنم، گفت: امیدوارم که بتوانیم پوشاک اسلامی با طراحی، پارچه و دوخت ایرانی ارائه کنیم.

معصومه قره داغی، پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان قم، عنوان کرد: کارگاه ما در زمینه تولید پوشاک زنانه فعالیت می کند و توانایی مهارتی و تجهیزات کامل بر انجام صفر تا صد حوزه پوشاک را نیز دارد اما به دلیل وجود مسائل مالی به صورت سفارشی برای دیگران کار می‌کنیم.

وی بابیان اینکه مزیت ما نسبت به سایر کارگاه‌ها این است که به صورت رایگان و کامل به افراد آموزش می‌دهیم و کارگر مورد نیاز را تأمین می‌کنیم، اظهار کرد: اکثر افرادی که به آن‌ها آموزش می‌دهیم زنان سرپرست خانواده هستند که بعد از تکمیل دوره‌های آموزشی مورد نیاز، می توانند در این کارگاه فعالیت نمایند و نیز قابلیت اخذ مدرک را نیز دارند.

وی ادامه داد: به دلیل اینکه خودم زن سرپرست خانواده هستم از مشکلاتی که جامعه می‌تواند برای زنان به وجود بیاورد آگاهی دارم به همین خاطر در خدمت زنان سرپرست خانواده هستم تا با حداقل کاری که می‌توانیم یعنی آموزش رایگان در خدمت شان باشیم و وارد بازار کارشان کنیم تا از محیط‌های آلوده دور شوند.

قره داغی در رابطه با حضور در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان قم بیان کرد: دبیرخانه طرح متقاضیان و نیروهای مختلف و افرادی که به صورت جزئی مهارت داشتند را به مجموعه معرفی کردند و ما نیز با آموزش‌های تکمیلی برای آن‌ها تلاش کردیم که به توانمندسازی آنها کمک نموده و نیز مشغول به فعالیت شدند و به بازار اتصال پیدا کردند همچنین با توجه به ارتباطی که با همکاران این طرح شکل گرفته است از ظرفیت های مشاوره ای و آموزش های این طرح نیز استفاده می کنیم.

وی با اشاره به اینکه تصمیم دارم که در آینده در منطقه‌ای اطراف قم که چند روستا به آن دسترسی دارد برای زنان روستایی ایجاد اشتغال کنم، اظهار کرد: امیدوارم که بتوانیم پوشاک اسلامی با طراحی، پارچه و دوخت ایرانی ارائه کنیم؛ زیرا این توانایی را داریم.

پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان قم، یادآور شد: من به عنوان زنان سرپرست خانواده توانستم برای جمعی از زنان ایجاد اشتغال کنم؛ اما تنها حمایتی که می‌شود تسهیلات و وام بانکی است که با شرایطی که برای آن وضع می‌کنند نمی‌توانیم از آن هم استفاده کنیم.

شایان ذکراست طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به کارفرمایی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و با اجرای جهاد دانشگاهی در ۳۱ استان کشور در حال اجرا است.

منبع:ایسنا

تولید پوشاک زنانهخبر تولیددوخت ایرانیسرپرست خانوارمشاغل خانگیمعصومه قره داغی