جامه پوش: رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور گفت: تعامل با بنیاد علوی منجر به تأسیس پنج مدرسه طراحی شد و کشف استعدادهای طراحی از جمله اهداف این مدارس طراحی در کشور است، ایدهآل این است که جامعه طراحان ایرانی به حدی رشد کنند که همه آثار آنها در بازار داخل و خارج عرضه شود تا از این طریق فرهنگ مد و لباس ایران به دنیا معرفی شود و در کنار برندهای خارجی معروف، طرحهای ایرانی هم حرفی برای گفتن داشته باشند. زمانی برسد که برندهای ما در دنیا حرف برای گفتن داشته باشند.
سیدمجتبی امامی افزود: در سال جدید قصد داریم تا جایی که به ما اعتباراتی تعلق بگیرد، مالکیت معنوی طرحهای برگزیده رویدادها را بخریم تا حداقل طراح خیالش راحت باشد که اگر طرحش را به یک مجله مد و لباس ارائه کرده استفاده حداقلی را برده است.
وی افزود: با بنیاد علوی برای ایجاد مکتب طراحی ایران در تعامل هستیم و نتیجه این تعامل منجر به تأسیس پنج مدرسه طراحی شد، یعنی با همین رویکرد توافق نامهاش را امضا کردیم و اعتبارش تأمین شد و هم اکنون در حال احداث و تأسیس آن هستیم. این اقدام در دل بعضی از صنایع بزرگ پوشاک رخ داده است که به دلیل تبلیغات نمیتوانم اسمش را بیاورم، اما کارهایش نهایی شده است.
هم اکنون دو مکتب طراحی ایران راه افتاده است؛ این مکتب شامل دورههای تکمیلی است، یعنی فردی که فوق دیپلم یا لیسانس یا استعداد بالایی در طراحی دارد، همچون طرح «کار سابق» وارد این مکتب طراحی ایران میشود، یعنی به نوعی در دل صنعت کار انجام میدهد و کارش تولید شده و در نهایت شریک و جذب آن صنعت میشود. مکتب طراحی ایران به نوعی مدرسه حرفهای کاربردی است.