الیاف موز چگونه از گیاه آن استخراج می شوند؟

جامه پوش: پس از اینکه میوه ها کاملاً رسیدند، برداشت شده و به کارخانه های فرآوری منتقل می گردند، و پوست آنها با دست کنده می شود. سپس میوه موز پوست کنده به صورت خمیر درآمده و با آب مخلوط می شود. در نهایت می توان این مخلوط را فیلتر کرده و خمیری حاوی سطوح بالای سلولز به دست آورد که برای ساخت محصولات کاغذی بسیار مناسب می باشد.

بیشتر بخوانید:

پس از اتمام این فرآیند، الیاف از طریق جوشاندن خمیر کاغذ در آب داغ از آن جدا می گردند. سپس الیاف به خشک ‌کن منتقل می شوند تا رطوبت اضافی آنها از بین برود؛ با این کار ناخالصی های باقی مانده که می توانند باعث تغییر رنگ الیاف و یا رشد کپک در میان آنها شوند نیز از بین می روند. الیاف موز پس از پایان این فرآیند، تبدیل به محصولات چند بار مصرف می شوند.

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
پیام بگذارید