تامین ۱۲۰ میلیارد تومان برای توسعه نساجی بروجرد
حوزه صنعت از مهم ترین عرصه ها در جهت رشد و پیشرفت جوامع به شمار میرود و براساس کارآمدی و پویایی این بخش، اثرگذاری کشورها مورد ارزیابی قرار میگیرد، صنعت نقش به سزایی در آغاز و تداوم رشد اقتصادی در جهان داشته است و بسیاری از کشورها، تحقق توسعه پایدار را در سایه صنعتی شدن می بینند.
موضوع صنعت در شهرستان بروجرد از گذشته های نه چندان دور مورد توجه بوده و قبل از صنعتی شدن جامعه مردم این دیار به رونق اقتصادی و صنعتی شدن فکر می کردند.
در دهه ۷۰ نساجی بروجرد پس از راه اندازی به عنوان یکی از بزرگترین نساجی های بزرگ خاورمیانه مطرح شد و بیشترین میزان اشتغال در شهرستان را به خود اختصاص داد.
در ۱۰ سال گذشته مدیران این شرکت به فکر اجرای طرح توسعه در نساجی بروجرد شدند و این کار را اجرایی کرده و با خرید دستگاههای به روز اولین و مهمترین قسمت نساجی بروجرد یعنی ریسندگی فاز یک را به روز رسانی کرده و بعد از آن اجرای و با حمایت های دولت در پی بازدید وزیر و معاونان آنها، استاندار لرستان و معاونان آن طرح توسعه در واحد تکمیل رنگرزی و نصب دستگاههای جدید آغاز شد و عملا نساجی بروجرد وارد یک مرحله تازه از تولید شد.
امروز نساجی بروجرد با تمام توان و با وجود همه گیری کرونا با ۹۰۰ نفر کارگر در حال فعالیت است و در این زمان حتی یک روز هم از فعالیت خود کم نکرده و همچنان در بین نساجی های کشور حرف اول را می زند.
۱۲۰ میلیارد تومان برای اجرای طرح توسعه نساجی بروجرد هزینه شده است
مدیرعامل کارخانجات نساجی بروجرد گفت: ۱۲۰ میلیارد تومان تاکنون برای خرید ماشین آلات جدید و اجرای طرح توسعه کارخانجات نساجی بروجرد هزینه شده است.
مجتبی شیرالی افزود: هنرستان نساجی در جوار این کارخانجات با تضمین شغلی دانش آموزان راه اندازی شده و تا پایان امسال ۷۰ نفر نیرو برای جایگزینی افراد بازنشسته استخدام خواهیم کرد.
وی اظهار داشت: شیوع ویروس کرونا فروش محصولات نساجی را تحت شعاع قرار داد و به همین منظور سیستم فروش آنلاین به زودی در فروشگاههای نساجی کلید خواهد خورد.
وی بیان کرد: از دیگر برنامه های مهم ضروری در نساجی بروجرد احداث واحد دوزندگی است که باعث می شود کالاهای آماده شده با ارزش افزوده را وارد بازار کنیم.
نصب ماشین آلات جدید با استفاده از توان نیروهای داخلی انجام شد
رییس هیات مدیره نساجی بروجرد گفت: بهترین ماشین آلات به روز نساجی را برای اجرای طرح توسعه از اروپا وارد کشور کرده ایم، و در شرایط تحریم برای نصب این ماشین آلات از نیروهای داخلی استفاده شده است.
محمد دهقان افزود: با نصب دستگاههای جدید در واحد ریسندگی ۱۰ تن به تولید نخ افزوده شده است.
وی بیان کرد: نساجی به خاطر تولید نوع خاص تولید پارچه های ظریف برند می باشد که با نصب دستگاههای جدید این برند با کیفیت تر خواهد شد، نصب دستگاههای جدید، نساجی بروجرد را وارد یک پرسه جدید تولید از پارچه های ظریف خواهد کرد.
رییس هیات مدیره نساجی بروجرد گفت: نساجی بروجرد به دلیل تولید پارچه های باکیفیت برند کشوری شده بود و با نصب دستگاه چاپ دیجیتال برند نساجی نوع جدیدی از پارچه های خاص را وارد بازار خواهد کرد و ظرفیت تولید ۱۰ هزار متر پارچه تکمیل در روز خواهد بود.
وی با اشاره به به اینکه سرمایه نساجی بروجرد نیروی انسانی و ماشین آلات و روش خوب برای تولید است، افزود: سرمایه در گردش نیاز اصلی و ضروری برای نساجی در حال حاضر است.
۱۳ طرح توسعهای و ایجادی پارسال در بروجرد اجرا شد
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت بروجرد گفت: در راستای تحقق شعار جهش تولید ۱۳ طرح توسعه ای، ایجادی و تکمیلی با اعتبار ۲۵۰ میلیارد تومان در این شهرستان اجرا شد.
حمید آزادبخت افزود: با اجرای این طرحها زمینه اشتغال یک هزارو ۷۰۰ تن از جویندگان کار این شهرستان فراهم و تحول مهمی در بخش صنعت بروجرد به عنوان قطب صنعت استان لرستان ایجاد شد.
آزادبخت تاکید کرد: طرحهای ایجاد شده در راستای تحقق شعار سال (جهش تولید ) ۵۰ درصد مجموع طرحهای سطح استان لرستان را شامل شده است.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت بروجرد بیان کرد: از جمله این طرحها توسعه کارخانه های اکسیر، نساجی، کاشی جم، زاگرس پوش، فیلینگ شربت اکسیر، زاگرس فارمد،سیلیکون متال است.
وی اضافه کرد: استفاده از تولیدات داخلی و کار و سرمایه ایرانی مهمترین عامل در تحقق رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در نامگذاری امسال است.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت بروجرد ادامه داد: ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان و دستیابی و رسیدن به توسعه و ترقی همه جانبه باید همواره به عنوان دغدغه باقی بماند.
آزادبخت گفت: خوداتکایی و تکیه بر دانش بومی یکی از عوامل مهم در اجرای فرمایشهای رهبری معظم در خصوص نامگذاری سال جدید با عنوان (جهش تولید) است.
منبع:ایرنا