قاچاق پوشاک به کشور رو به کاهش است

جامه پوش: ابوالقاسم شیرازی، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک در مورد فراخوان‌های اعلام شده سه روزه برای تعطیل کردن واحد‌های صنفی گفت: با حضور میدانی که در بازار و سطح شهر داشتم خبری از تعطیلی نبود و جریان اقتصادی همچنان ادامه داشت. مشاهدات بنده به صنف پوشاک خلاصه نمی شود و در کل بازار خبری از تعطیلی نبود.

شیرازی سرمای هوا را یک فرصت برای فروشندگان پوشاک دانست و تصریح کرد: در این چند روز به علت افزایش سرما، تقاضا برای لباس‌های زمستانی افزایش پیدا کرده و رونق در فروش این رسته از پوشاک را شاهد بودیم.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک رضایت خود از میزان تولید پوشاک را در کشور اعلام کرد و گفت: توانایی تولیدکنندگان بیش از نیاز بازار است و ظرفیت‌های صادارتی زیادی در این صنعت وجود دارد.

وی تاکید کرد: در برآیند کلی میزان قاچاق رو به کاهش است اما هنوز واردات قاچاقی به صورت ته لنجی و چمدانی تولید داخلی را تهدید می کند؛ متاسفانه به علت کاهش قیمت پوشاک در کشور بنگلادش در سه ماه گذشته قاچاق کالا کمی رشد داشته است.

این فعال صنعتی تقاضای پوشاک را وابسته به تغییرات آب و هوایی برشمرد و اظهار داشت: هر وقت، فصل‌ها با تمام شاخصه‌های خود مانند سرما و گرما ظاهر می شوند؛ خرید مشتریان نیز افزایش پیدا می کند.

عرضه پوشاک دوبرابر تقاضای بازار است

شیرازی عرضه پوشاک را دوبرابر تقاضای بازار اعلام کرد و اظهار داشت: تولید مازاد موجب کیفیت بالا و فضای رقابتی در این صنعت شده است.

این فعال حوزه پوشاک افزود: در میان صنایع، ارزانترین اشتغالزایی برای صنعت پوشاک است و بیشترین میزان نیروی کار به نسبت سرمایه گذاری در این صنعت حاصل می شود.

وی مشکل تامین مواد اولیه را سبب افزایش قیمت تمام شده پوشاک عنوان و خاطرنشان کرد: بالارفتن قیمت مواد اولیه به خاطر افزایش واسطه‌ها در تامین نهاده‌های تولید است و این مهم باعث کاهش رقابت پذیری در تولید لباس می‌شود.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک اضافه کرد: ما به عراق و کشور‌های همسایه و اوراسیا صادرات داریم و بازار روسیه جذابیت‌های زیادی برای ما دارد، اما برای فروش بیشتر به معافیت‌های مالیاتی و مشوق‌های مالی برای تولیدکنندگان نیاز داریم تا بتوانیم رقبای بین المللی خود را در تصاحب بازار‌ها شکست بدهیم.

ممکن است شما دوست داشته باشید
پیام بگذارید