صنعت پوشاک نیازمند پشتوانه علمی است
جامه پوش: حوزه پوشاک همانند سایر حوزهها نیاز به ارتباط موثر صنعت و هنرمند با پشتوانه علمی و آکادمیک دارد. ساختارهای دانشگاهی فعلی رشتههای مرتبط با پوشاک شرایط مطلوبی ندارد.
محمدهادی عسکری، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه موضوع پوشش یکی از مقولههای مورد توجه جوانان است، گفت: بحث هدفمندسازی و جهتدهی این حوزه باید توسط خود جوانان و دانشجویان و با راهنمایی و مشاوره استادان این حوزه صورت پذیرد. برگزاری جشنواره نقش تنپوش بستری را فراهم میکند تا جوانان مستعد و خلاق به عنوان نمایندگانی از نسل امروز به ترویج پوشش صحیح و منطبق با فرهنگ ما بپردازند.
مدیرکل فرهنگی وزارت علوم مهمترین نقطه قوت جشنواره نقش تنپوش را دانشگاهی بودن آن دانست و گفت: این جشنواره همانطور که در دوره فعلی آن شاهد هستیم، بصورت ویژه به بحث آموزش و گفتمانهای تخصصی پرداخته و در کنار فرآیندهای برگزاری یک رویداد، وجهه علمی و فرهنگی موضوع را تقویت کرده است. نسبت جشنواره هشتم با دانشگاه، ویژگی بارزی است و بدون تردید میتواند به ارتقای صنعت پوشاک کشور و آسیبشناسی و رفع نیازهای این صنعت به شکل علمی و اصولی شود.
وی در همین خصوص ادامه داد: حوزه پوشاک همانند سایر حوزهها نیاز به ارتباط موثر صنعت و هنرمند با پشتوانه علمی و آکادمیک دارد. ساختارهای دانشگاهی فعلی رشتههای مرتبط با پوشاک با وجود گسترش جدی در سالهای اخیر، همچنان به شکل مطلوب برای همه علاقهمندان این عرصه در دسترس نیست و این مسئله اهمیت رویدادهایی مانند جشنواره ملی نقش تن پوش که تبدیل به عرصه ظهور و بروز استعدادها از کل کشور هستند را دوچندان میکند.