تولید‌‌ پوشاک فعالیت فرهنگی است، نه صرفا اقتصادی

طراحان برتر و منتخبان جشنواره فرهنگی و هنری پوشاک دیبا معرفی شدند

جامه پوش: ابوالقاسم شیرازی رییس اتحادیه تولید کنندگان و فروشندگان پوشاک در مراسم معرفی طراحان برتر و منتخبان جشنواره فرهنگی و هنری پوشاک دیبا گفت: امروز بسیار خوشحالم و برگزاری این نمایشگاه یک غرور صنفی است و افتخار ما این است که پرچم تولید پوشاک را که یک صنعت افتخار آمیز است و باعث عدم وابستگی در یک بخش مهم شده است بالا برده ایم.

شیرازی گفت: امروز تهران مدکس نقطه عطفی در تاریخ صنعت پوشاک است وجز تمایز این نمایشگاه این است که در برهه ای برگزار کردیم که به مدت دو سال رکود در حوزه پوشاک به دلیل بیماری کرونا و مسایل دیگر وجود داشت و صنعت پوشاک از این رکود آسیب جدی دیده است .

وی افزود: به رقم مشکلات موجود تولید کنندگان کارهای خود را تعدیل نکردند و صنعت پوشاک را رونق دادن و صاحبان این صنعت توانستند در برابر مشکلات دوام بیاورند و امروز با غرور در نمایشگاه شرکت کردند و این امر ممکن نبود مگر با غیرت ملی و عرق و عشق و علاقه به تولید.

رییس اتحادیه تولید کنندگان و فروشندگان پوشاک  گفت: تولید پوشاک فقط یک کار اقتصادی نیست بلکه یک کار فرهنگی و هنری و تولید لباس یک نوع خلق اثر است .

شیرازی با تاکید بر اینکه تولید کنندگان به کارگران و کارکنان خود به چشم اعضاء خانواده نگاه می کنند گفت: در ابتدا کرونا تولید کنندگان پوشاک همپای پزشکان و دلاورمردان عرصه سلامت به تولید ماسک و باند و لوازم پزشکی پرداختند و کشور را به خودکفایی رساندند.

وی افزود: : پنج درصد از پوشاک تولید در صنایع بزرگ و 95 درصد در بنگاههای صنفی و کوچک انجام می شود واین نمایشگاه توجه به ویژه بنگاههای کوچک و صنفی داشته است.

در همین رابطه بخوانید:

وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری همیشه از تولید حمایت کردند دولت جدید در پی چند ماهی که بر سر کار آمده اقدامات خوبی انجام داده و کارهای خوبی شکل گرفته که نوید یک چشم انداز روشن را می دهد صنعت پوشاک می تواند اشتغال خوبی ایجاد کند و زنجیره هیچ صنعتی را نمی تواند این میزان شغل ایجاد کند.

در ادامه توانگر نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت حمایت از تولید کنندگان پوشاک گفت: ما در بودجه سال 1400 مصوب کردیم اصنافی که اشتغالشان نسبت به سال 98 کاهش پیدا نکرده است میزان دریافت مالیاتی آنها از 25 درصد به 20 درصدکاهش پیدا کند .

وی ادامه داد: اصناف باید یک روند رو به رشد و کاملی را طی کنند زیرا نقش آنها در جامعه امروز بسیار مهم است و اگر شبکه مویرگی اصناف در طی سه سال گذشته و در جریان کرونا نبود ما دچار مشکلات زیادی می شدیم معتقدیم که باید کار رابه اصناف بسپاریم.

بهزاد رشیدی رئیس جهاد دانشگاهی هنر در این مراسم، با تأکید بر اینکه معاونت فرهنگی جهاد هنر در این جشنواره تلاش می‌کند بهترین طراحان جوان و دانشجو را شناسایی و به صنعت پوشاک کشور معرفی کند، اظهار داشت: امید است در پی این تلاش، هم میان دانشگاه و صنعت پل ارتباطی برقرار شده باشد و هم مسیر ایده تا محصول و ایده تا بازار هموار شده باشد.

وی افزود: با افتخار اعلام می‌کنم که طرح‌های حاضر در این جشنواره که حاصل هنر و خلاقیت جوانان ایرانی است، بعد از نمایش در نمایشگاه، در ماه‌های پیش رو توسط برندهای همکار جشنواره تولید و در سطح کشور عرضه می‌شود و برنامه‌ریزی‌ها و ارزیابی‌ها به طوری بوده که طرح‌هایی انتخاب و روانه بازار شوند که بیشترین مطابقت را با برنامه‌ها و اولویت‌های برندها داشته باشند.

رشیدی در خاتمه تصریح کرد: به امید روزی که بازار پوشاک ایران از آثاری که طراحان و تولیدکنندگان ایرانی با مواد و متریال ایرانی و با استفاده از علم و تخصص دانشگاهیان و توسط استعدادهای جوان کشور آماده شده است، بهره‌مند شود.

در این مراسم پیام تشکر  رییس جمهور قرائت شد همچنین از ابوالقاسم شیرازی رییس اتحادیه تولید کنندگان و فروشندگان پوشاک تقدیر شد و طراحان برتر و منتخبان جشنواره فرهنگی و هنری پوشاک به نام دیبا معرفی شدند.

در پایان مراسم و بعد از پخش ویدیوهای گزارشی این جشنواره از رتبه‌های برتر با حضوران مدیرهای برندهای میزبان جشنواره به شرح زیر تقدیر به عمل آمد:

رتبه سوم: زهرا همتی مردی

رتبه دوم: زهرا روشنی منفرد

رتبه اول: یلدا خلیلی

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
پیام بگذارید