استقبال از ششمین نمایشگاه پوشاک ایرانی

جامه پوش: عضو ستاد اجرایی ششمین نمایشگاه پوشاک ایرانی و اسلامی هدی گفت: بیش از ۲۰ هزار نفر روزانه، از ششمین نمایشگاه پوشاک عفیفانه هدی دیدن کردند.

زینب دولتی، عضو ستاد اجرایی ششمین نمایشگاه پوشاک ایرانی و اسلامی هدی، با اعلام این خبر افزود: این عدد بازدید مربوط به آخرین ساعات روز ۲۵ اسفند است و امروز در روز پایانی نمایشگاه بیشتر خواهد شد.

دولتی ادامه داد:عرضه کنندگان پوشاک عفیفانه در ششمین نمایشگاه هدی، از ۲۷۰ ویژند برگزیده محصولات عفاف و حجاب، تاساعت ۲۴ روز یکشنبه ۲۶ اسفند میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.

این عضو ستاد اجرایی نمایشگاه فصلی هدی گفت: در این نمایشگاه تولیدکنندگان پوشاک و محصولات حجاب ، محصولات را با تخفیف ده تا پانزده در صدی به مشتریان عرضه کردند.

دولتی، با تاکید بر اهمیت وجود راسته ی محصولات عفاف و حجاب در بازار تاکید کرد: وجود فروشگاه های دائمی محصولات عفاف و حجاب باعث دسترسی بهتر مشتریان و کنترل بهینه شرایط بازار این محصولات می شود.

وی ادامه داد: هفتمین نمایشگاه هدی، به مناسبت عید سعید غدیر و قبل از فرارسیدن ماه محرم،در اواخر خرداد و اوایل تیر سال آینده برگزار خواهد شد.

ممکن است شما دوست داشته باشید
پیام بگذارید