بزرگترین مشکل تولید کنندگان؛ گرانی مواد اولیه

جامه پوش: یک تولیدکننده پوشاک می گوید: نمی توانیم نیروها را به صورت دائم نگه داریم در واقع ظرفیت اینکه یک نیرو در یک مجموعه سال ها کار کند نداریم به همین دلیل نیروها بیمه نمی شوند.

بازپور از گرانی مواد اولیه و تاثیر آن بر نوع دوخت و حتی فرهنگ جامعه گفت و اظهار کرد: وقتی قیمت یک دکمه صد در صد افزایش پیدا می کند، تولید کنندگان مانتو برای کاهش هزینه های تولید به جای دکمه از قزن استفاده می کنند و یا مانتوها را جلو باز طراحی می کنند و می دوزند.

وی به دیگر مشکلاتی که دامن گیر کارگران صنعت پوشاک شده اشاره و عنوان کرد: با وجود افزایش قیمت مانتو ولی متاسفانه مزد چرخکار و یا خیاط تفاوت آنچنانی نسبت به چهار سال پیش نکرده است.

این تولیدکننده پوشاک با بیان اینکه مواد اولیه ای که برای دوخت پوشاک به کار می رود مرغوب نیستند، اظهار کرد: اکثر پوشاکی که ما تولید می کنند از پارچه های چینی درجه دو و سه هستند و اگر بخواهیم از جنس مرغوب تری استفاده کنیم قیمت تمام شده زیاد خواهد شد.

وی به مقررات بانکی و شرایط وام گیرندگان اشاره کرد و متذکر شد: اگر بانک ها از بنگاه داری که در طی دهه های گذشته به آن پرداخته اند به سمت مسئولیت واقعی و حقیقی خودشان یعنی حمایت از مجموعه های تولیدی و ارائه وام های درست به افراد درست است، نشان دهند، می توان یکی از چالش های پیش روی تولید کنندگان را بکاهیم. ما اکنون مشکلات عمده ای در سطح کشور در بانک های مختلف داریم برای پول هایی که غیر قابل بر گشت است.

بها دادن به تولیدکنندگان پوشاک از عوامل موثر در افرایش تولید است

یکی دیگر از تولیدکننده پوشاک گفت: بها دادن به تولیدکنندگان و حمایت از آنها با ارائه تسهیلات بانکی و تامین منابع اولیه با قیمت مناسب سبب می شود تا در این عرصه فعالیت های بهتر و بیشتری داشته باشند.

اکرم جان قربان با اشاره به مشکلاتی که بر سر راه تولید کنندگان است، گفت: ما تولید کنندگان برای تهیه مواد اولیه به مشکل برمی خوریم. از طرفی زمانی که پوشاک تهیه می شود، تولیدکننده برای فروش آن به مشکل برمی خورد. هزینه تولید برای تولید کننده به قدری بالاست که نمی توانیم به بازار عرضه داشته باشیم. در حالی که اجناس وارداتی به خاطر رقابت قیمتی بهتر خریداری می شوند.

وی بها دادن به تولید کنندگان در عرصه پوشاک را از عوامل موثر در افرایش تولید برشمرد و گفت: بها دادن به تولیدکنندگان و حمایت از آن ها با ارائه تسهیلات بانکی و تامین منابع اولیه با قیمت مناسب سبب می شود تا در این عرصه فعالیت های بهتر و بیشتری داشته باشند ولی در کشور ما متاسفانه هیچ موقع از صنعت پوشاک از هیچ لحاظی حمایت نشده است.

برخورداری از آموزش به روز از ملزومات یک تولیدکننده پوشاک است

سهیلا دهخدا با اشاره به کاهش تقاضا و افزایش واردات در حوزه پوشاک گفت: افزایش واردات به صورت رسمی و غیر رسمی و با قیمت های پایین تر از داخل عامل کاهش تولید شده است. گاهی اوقات میزان قیمت مواد اولیه ای که در داخل تهیه می کنیم خیلی بیش تر از پوشاک آماده وارداتی است.

وی بر حمایت بیشتر از تولیدات داخلی تاکید کرد و افزود: باید از نظر جا و مکانی که قرار است تولیدی ایجاد شود به تولید کننده کمک شود. قیمت چرخ خیاطی و سایر لوازم مورد نیاز به یکباره افزایش یافته و این بار بر گردن تولیدکننده است که نیاز به مساعدت دارد.

این تولیدکننده پوشاک دریافت وام کم بهره و ضامن را از چالش های تولید کننده ها برشمرد و اظهار کرد: دولت باید با روش های مختلفی از تولید کننده پوشاک حمایت کند از دادن وام بدون نوبت گرفته تا کاهش میزان سود دریافتی به آن ها. اکثر تولیدکننده های پوشاک برای گرفتن وام نزدیک به شش الی هفت ماه در نوبت هستند و بعد از بروکراسی های اداری مبلغ بسیار کم ۱۰ میلیون تومان تسهیلات داده می شود که هزینه خرید یک چرخ خیاطی هم نمی شود.

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
پیام بگذارید